Hvalpe

Hvalpeliste – kommende hvalpe – voksne hunde

Nedenfor kan du finde de hvalpe/hunde, der er til rådighed lige nu.

Som hvalpekøber bør man undersøge forældre dyrenes sundhedsstatus.

Skal hvalpen bruges som hyrdehund opfordrer vi til at man ser begge forældrene i arbejde, eller på konkurrence banen.

Er du interesseret i at købe en hvalp eller evt. en trænet hyrdehund, kan du foruden denne liste. også forhøre dig blandt klubbens medlemmer. Det anbefales altid at man forhører sig flere steder omkring køb af hund.

Klubben har intet ansvar for de annoncer der bringes her på siden.

Har du et hvalpekuld eller en voksen hund til salg, så skriv nogle ord om det du har og send til webmaster: <webmaster at hyrdehundeklubben.dk>. Kun medlemmer af klubben kan annoncere på denne side.

Annoncer:

Hvalpe

Hvalpe til salg.

Kuld af 8 Cane da Pastore Bergamasco, en gammel hyrderace fra Italien. Som arbejdshunde bliver Bergamascoerne brugt til at samle, styre og vogte flokken.
Paa min FB hjemmeside https://www.facebook.com/roberta.cenni.5 har jeg etableret en album med flere oplysninger om denne sjældne race. Hjemmesiden inkludere links til videoer, som viser hundene mens de arbejder.
Hvalpene er i de to karakteristiske Bergamasco farver; sort (som falmer til gylden med tiden, se moren i billederne) og merle (grå med melange farve, se faren) og der er både han og tæver i begge farver.
Forældrene er ikke blevet trænet, men de stammer fra en opdrætter, som udvikler racen for at arbejde (hvalpene har flere verden og italienske mestre i deres lineage).
Hvalpene sælges med DKK (Dansk Kennel Klub) stambog, vaccinationer, ormkur og registrering i Dansk Hunderegister og er klare den 15.03.

Hvalpe til salg.

Skjernå Bordercollie Kay fik 14/12 2017 4 hvalpe. Faderen er Skjernå Bordercollie Glen. Hun fik 1 tæve og 3 hanhunde. Hvalpene bliver stambogsført i DKK samt i ISDS. Der er nu 2 hanhunde til salg. Hvalpene er salgsklare d. 9/2. Tlf. 50435868 eller E-mail: v.kobylecki <v.kobylecki at gmail.com>

Hvalpe til salg.

Kommende hyrdehunde til salg.
Den 2. december fik vi 6 skønne hvalpe efter Working Border Eve(Tika) og That`ll Do Nap.
Begge forældre bruges dagligt i hyrde arbejde. Tika går kl. 3. i hyrdekonkurrencer.
Hvalpene bliver stambogsført i DKK.
Der er 4 hanner og 2 tæver. Hvalpene er salgsklare 27.01.18 se evt mere på www.hyrdelivet.dk
Eller facebook : hyrdelivet.
Holger Schierning 22122226 Jeanita Mose 26987909