Bestyrelse

Herunder finder du bestyrelsen som den ser ud lige nu. Ønsker du at komme i kontakt med bestyrelsen, kan du benytte enten denne fælles mail: <bestyrelse at hyrdehundeklubben.dk>, der sendes til hele bestyrelsen, eller du kan finde de enkelte bestyrelsesmedlemmers mailadresser herunder. Der afholdes som regel bestyrelsesmøde hver måned. Eventuelle emner som ønskes behandlet, bedes rettes til formanden: <formand at hyrdehundeklubben.dk> eller sekretæren: <sekretaer at hyrdehundeklubben.dk> og så vil de blive behandlet på det først kommende møde.

Formand:
Eva Henriksen
Uglehøjvej 1
8831 Løgstrup
Tlf.: +45 21 63 87 80
<ehenriksen2 at gmail.com>
Jeg er 63 år, gift med Poul Henckel. Vi bor i Løgstrup ved Viborg, på en lille landejendom med 30 tdr. land, heste og 12 får + lam af blandet herkomst, men mest texel, såne, landraceblandinger.

Vi har været i klubben ca 9 år. Vi har tre bordercollies, Mulle på 10 år, Spike på 2 og Uffe på 8 mdr.

Jeg har arbejdet med børn, unge, voksne, sundhed og ledelse. Jeg går ind for oplysning, inddragelse og ordentlighed, og glæder mig til arbejdet i bestyrelsen.

Sekretær:
Finn B. Petersen
Gammelbyvej 16
7182 Bredsten
Tlf.: +45 75 88 34 68
<finn.b.petersen at mail.tele.dk>

Erik Holmgaard
Skjernvej 136
7280 Sdr. Felding
Tlf.: +45
<erik at holmgaarderik.dk>
Jeg hedder Erik Holmgaard. Jeg har været medlem af klubben siden 1993. I 1992 fik jeg min første BC og siden har der været mange hunde min vej forbi. De sidste 19 år i træk, har jeg været kvalificeret til CSC. P.t. består vores besætning af 100 moderfår plus lam. Udover at træne vores egne hunde, så træner jeg også hunde op for fåreavler. I det daglige driver jeg en hundepension.

Annette Melhede
Dorthealundsvej 8
5683 Haarby
Tlf: +45 24 79 53 30
<annette at kennel.dk>
Siden 2008 bor jeg, sammen med min mand Dennis og datter Iris, på en lille gård i Haarby på Fyn, tæt på de Fynske Alper. Her har vi en lille besætning med træningsfår. I 1995 fik jeg min første border collie og i 1997 startede jeg at hyrde med hundene. Jeg har været flere gange på landsholdet til både CSC og WT. Jeg arbejder hos TDC som driftkoordinator i Odense.

Peter Helén
Strovstrupvej 2 A