Bestyrelse

Herunder finder du bestyrelsen som den ser ud lige nu. Ønsker du at komme i kontakt med bestyrelsen, kan du benytte enten denne fælles mail: <bestyrelse at hyrdehundeklubben.dk>, der sendes til hele bestyrelsen, eller du kan finde de enkelte bestyrelsesmedlemmers mailadresser herunder. Der afholdes som regel bestyrelsesmøde hver måned. Eventuelle emner som ønskes behandlet, bedes rettes til formanden: <formand at hyrdehundeklubben.dk> eller sekretæren: <sekretaer at hyrdehundeklubben.dk> og så vil de blive behandlet på det først kommende møde.

Formand:
Eva Henriksen
Uglehøjvej 1
8831 Løgstrup
Tlf.: +45 21 63 87 80
<formand at hyrdehundeklubben.dk>
Jeg er 63 år, gift med Poul Henckel. Vi bor i Løgstrup ved Viborg, på en lille landejendom med 30 tdr. land, heste og 12 får + lam af blandet herkomst, men mest texel, såne, landraceblandinger.

Vi har været i klubben ca 9 år. Vi har tre bordercollies, Mulle på 10 år, Spike på 2 og Uffe på 8 mdr.

Jeg har arbejdet med børn, unge, voksne, sundhed og ledelse. Jeg går ind for oplysning, inddragelse og ordentlighed, og glæder mig til arbejdet i bestyrelsen.

Kasserer:
Helle Ludvigsen
Sejerskovvej 5
5260 Odense S
<kasserer at hyrdehundeklubben.dk>
Det startede med den første hund og dermed også den første border collie for 4 1/2 år siden. Efter et års tid og efter de værste forhindringer var overstået, startede vi så småt med hyrdning, og vi har stor fornøjelse af sporten, selvom vi har rigtig meget at lære endnu. Jeg sætter stor pris på de hyggelige og lærerige stunder sammen med de andre klubmedlemmer ved kurser og ved konkurrencerne.

Til dagligt passer vi en lille flok på 14 træningsfår, som består af nogle Luneburger-x og nogle ouessant'er (franske dværgfår).

Jeg bor i Odense, og arbejder her som indretningsarkitekt.

Sekretær:
Morten Østergaard